Startweekend 4,5 & 6 september 2015

Post date: Sep 1, 2015 9:32:43 AM

Ook dit jaar zijn er tijdens het startweekend weer een aantal leuke activiteiten voor jong en oud. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten die de jeugd voor u zal organiseren.

Vrijdagavond Spooktocht. Inloop vanaf 20.00 uur De Openhof te Roswinkel

U bent allen welkom om 20.00 in de Open Hof te Roswinkel. We beginnen deze avond met een kop koffie/thee en zullen vervolgens in groepen het griezelbos bezoeken! Trek voor deze avond stevige schoenen aan voor in het bos

Zaterdagmiddag kindermiddag. Begin 14.00 uur de Jeugdhaven

Rondom de Jeugdhaven kunnen kinderen in groepjes leuke spellen spelen. Alle jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd zijn vanaf 14.00 uur welkom. Let op!! De kindermiddag is op het grasveld achter de Jeugdhaven te Nieuw-Weerdinge. Alle kinderen mogen natuurlijk ook hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de spelmiddag. Deze middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Zaterdagavond Nederlandse gezelligheid. Vanaf 20.00 uur De Jeugdhaven

U bent allen uitgenodigd om met ons gezellig bingo te komen spelen op deze Nederlandse avond. We beginnen deze avond met een kop koffie/thee of limondade, ook aan de kleine gasten is gedacht. De jeugd van de kerk heeft goed gekeken naar leuke prijzen voor jong en oud, die u deze avond kunt winnen.

Voor deze avond vragen we E2,50 entree, u krijgt dan van ons 5 bingokaarten voor het spel.

Uiteraard zijn alle consumpties voor deze avond gratis.

Na de bingo zetten we de gezelligheid verder voort met een leuke activiteit, echter houden we dit nog even geheim.

Zondag Brunch

Na de kerkdienst staat er een heerlijke brunch voor u klaar in de Jeugdhaven en wil de jeugd samen met u het nieuwe kerkseizoen vieren.

Wij hopen op uw komst bij de verschillende activiteiten !!

Groetjes De Jeugdgroep

voor meer informatie kunt u bellen met

Eme Huitsing

0591 353942

Bert Wijnholds

0591 521380